Benieuwd naar wat Franken nog meer te vertellen heeft? Hier vind je een selectie van nieuwsberichten over ons bedrijf en tal van handige tips om jouw volgende beursstand of showroom optimaal te laten renderen.

 

Grijp eens een trend vast

Ook in standontwerp en toonzaalinrichting volgen de modes elkaar in een razend tempo op. In onze nieuwe showroom hebben we ze tastbaar gemaakt. Kom eens langs en grijp eens een trend vast…

Lees verder

Tenzij je echt van pilaren houdt…

Bezorgt het beursplattegrond je keuzestress van heb-ik-je-daar? Stel de organisator een paar vragen en houd de antwoorden tegen het licht van uw doelstellingen. Al snel zal duidelijk worden wat voor jou de beste plek op het plan is.

Lees verder

Muziek op de stand? Vermijd valse noten!

Een muziekje op de stand? Een enkele keer is dat een goed idee. Het zorgt voor een warme sfeer en goede luim, draagt bij aan de totaalervaring en het kan bezoekers langer op de stand houden. Wij geven je drie tips om valse noten te vermijden.

Lees verder

Kiezen, niet kniezen!

Noem het geluk of noem het pech, maar de kans is groot dat twee of meer organisatoren je bestoken met allerlei argumenten om jouw beurseuro toch maar bij hen te besteden. En dus niét bij die anderen. Ontdek hier hoe je de wedstrijd wint...

Lees verder

WhatsApp voor onderweg

Wil je jouw standteam op een makkelijke manier op de hoogte houden van wat er gebeurt? Dankzij een WhatsApp-groep houd je iedereen bij de les.

Lees verder

Drie bikkelharde feiten over beursdeelnames

Wie vogels wil spotten, kan twee dingen doen: ofwel installeer je je knus achter het keukenraam en wacht je geduldig tot er een verloren kauw of een verdwaalde mus langs fladdert; ofwel trek je de natuur in, gewapend met een verrekijker en een fototoestel.

Lees verder

Almost there!