Showroom Franken
Franken vertelt

Grijp eens een trend vast

Wil je als ontwerper bij de les blijven, dan moet je open oog en oor hebben voor opkomende modes en trends. Niet door ze blind te kopiëren, maar door er een eigen interpretatie aan te geven. Met die idee in het achterhoofd namen we begin dit jaar onze meeting room onder handen om hem om te toveren tot een heuse showroom.

Wanneer klanten langs komen voor een verkennend gesprek, komt vroeg of laat een vraag die begint met “Kan je…?” Dat soort vragen beantwoorden wij het liefst met een volmondig ‘ja!’, - je kent ons ondertussen een beetje. Nog beter is het wanneer dat ja-antwoord ook kan illustreren. En dat is precies wat de nieuwe showroom doet: waar je ook kijkt, zie je designtrends die dankzij het vakmanschap van ons team een concrete vertaling kregen.

De nieuwe showroom annex meeting room is een intieme black box waarin met hoge gordijnen een rustgevend en inspirerende setting gecreëerd wordt. Centraal in de ruimte staat een grote ronde tafel die afgewerkt werd met een blad in marmerlaminaat en gouden accenten. Die nodigt uit om de koppen bij elkaar te steken en (gouden) ideeën te laten opborrelen. Een maatgemaakte zitbank loopt half om de tafel heen en legt de link tussen de trendkleuren die in het tapijt en de gordijnen verwerkt werden.

Een andere blikvanger is de verticale tuin, die van de vloer tot aan het plafond reikt. De uitbundige wemeling van deze groenwand brengt rust en reliëf in de ruimte. Drie barokke spiegels slaan een brug naar de buitentuin. Het natuurlijke licht dat via het raam naar binnen stroomt, versmelt midden in de ruimte met de andere lichtbronnen: een geraffineerde luster en LED-strips in de verticale tuin en achter de zitbank.

De nieuwe showroom annex meeting room is voor alles een plek die inspireert: de look & feel is onmiskenbare Franken-creativiteit, de onderdelen getuigen van de knowhow en het vakmanschap van de leveranciers waar we veel en graag mee samenwerken, de slimme oplossingen bedenken we straks ook graag voor jouw project. 

Tell me more, tell me more?

Heb je een vraag, bedenking, opmerking, idee?
Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Almost there!