Welkom bij Franken

Het verschil voor mensen

Franken

Aangename kennismaking!

Zullen we even de tijd nemen voor een goed gesprek over wat jou drijft en ons interesseert?

Wie ben je echt?
Wie bent je echt?

Fijn dat je hier bent!

Geen paniek, straks vertellen we iets over onszelf. Maar eerst willen we jou wat beter leren kennen. Daarom stellen we zo veel vragen. We willen jou en jouw product scherp in beeld krijgen. En we vragen net zo lang door tot we bij de essentie zijn. Dan pas kan ons ontwerpteam aan de slag.

Straks willen we je verbazen met een ontwerp dat een tastbare vorm geeft aan wat jou en jouw product uniek maakt. Draai het of keer het zoals je wilt, maar dat begint met vragen stellen. Véél vragen…

En wie is Franken
voor jou?

Aangename kennismaking

Jij kent ons, wij kennen jou. Dat werkt prettig.

Bij Franken ben je nooit meer dan een telefoontje verwijderd van de juiste contactpersoon. Een project starten? Dat doe je met de zaakvoerder. Een ontwerp bijsturen? Het ontwerpteam luistert.

Uniek ontwerp

Pasklare oplossingen? Sorry, die hebben we niet!

Onze ontwerpen zijn net zo uniek als jouw onderneming. Ze worden gecreëerd en gerealiseerd als een maatpak: met oog voor detail, binnen de afgesproken timing en met respect voor jouw budget.

Of course we can!

Creativiteit? Bij ons krijgt ze een concrete vorm.

Franken kiest resoluut voor een individuele aanpak, met klanten die geloven in de meerwaarde van een creatief project. Daarvoor gaan we ver. Maar nooit zullen we afdingen op de kwaliteit van ons werk.

Bij Franken trekken we samen de kar

Dit is het team dat straks zijn schouders zet onder jouw project:

Team Franken

Is het jou ook opgevallen?

Bij Franken werken mensen die één voor één een krak in hun vak zijn. Verschillend genoeg om elkaar perfect te kunnen aanvullen. En gelijk genoeg om elkaar vlot te kunnen aanvoelen.

Jouw project is in handen van toegewijde professionals die alles uit de kast halen om jou een wauw-gevoel te geven.

Maak kennis met ons team

Almost there!