Welkom bij Franken

Innovatie en traditie gaan hier hand in hand

Franken
Welkom bij Franken
Welkom bij Franken
Welkom bij Franken

Hier werken meer dan een dozijn mensen samen om jouw project tot een goed einde te brengen.

Ontwerpers die elke dag hun creativiteit vertalen in slimme oplossingen. Vakmensen die beproefde én innovatieve technieken naadloos integreren. Administratieve sterkhouders die de timing en het budget bewaken.

Wat ze met elkaar gemeen hebben? Een tomeloze passie voor hun vak en een niet te stillen honger naar nieuwe uitdagingen.

Alles bij de hand

Bij Franken houden we van slim produceren. Dat wil zeggen: elk project wordt maximaal in ons eigen atelier voorbereid.

Onze medewerkers hebben er alles bij de hand om alle onderdelen volgens de strengste kwaliteitseisen te produceren. Zonder gedoe en zonder stress.

Het resultaat is een feilloze en tijdige oplevering.

Bij de les

Elke Franken-medewerker heeft zijn eigen temperament, maar één karaktertrekje hebben ze allemaal gemeen: gretigheid voor alles wat nieuw is.

Elke opdracht is een uitdaging om trends, innovatieve technieken en hun eigen knowhow samen te kneden tot een harmonieus en coherent geheel.

Het Franken-team steekt elke dag zijn voelsprieten uit. Dat zorgt voor frisse ideeën en een trefzeker bedrijfsbeleid.

Innovatie traditie

Een glasheldere kijk

Bekijk het eens achterstevoren: de showroom waarin je straks klanten ontvangt en de beursstand waarin je beloftevolle contacten legt, beginnen met een ruw idee over wat het zou kunnen zijn. Daartussen liggen verschillende fases, met telkens andere professionals die de ruwe diamant stap voor stap polijsten.

De bedrijfscultuur van Franken stimuleert elke medewerker om het beste van zichzelf te geven en elke dag te groeien in zijn of haar specialiteit. We investeren in mensen omdat we weten dat jouw project daar beter van wordt. Wie bij Franken aan een project werkt, weet dat alle collega’s mee hun schouders eronder zetten.

Onze transparante manier van werken zorgt ervoor dat je als opdrachtgever een glasheldere kijk hebt op elke fase van het project.

Whatever you want!

Wat zal het worden? Een innovatieve beursstand, een inspirerende showroom of een stimulerende kantooromgeving? Wij gaan de uitdaging aan!

Let's talk

Almost there!