Welkom bij Franken

Bij Franken geven we graag iets
terug aan de maatschappij

Franken
Bij Franken dragen we zorg voor de natuur

Franken wil op een verstandige manier omspringen met materialen, mensen en productiemiddelen.

In elke fase van het productieproces houden we de impact van onze activiteiten op het milieu zo laag mogelijk. Zo ben je steeds verzekerd van de meest duurzame oplossing voor jouw project.

Bij Franken dragen we
zorg voor de natuur.
Bij Franken dragen we zorg voor de natuur.

Duurzaam ontwerpen

Al bij de eerste schetsen zoeken we een antwoord op de vraag wat er na afloop met jouw beursstand of showroom moet gebeuren.

Krijgen de onderdelen een tweede leven? Hergebruiken wij de materialen of zorg je zelf voor een nieuwe bestemming? De meest ecologische optie zit in het ontwerp ingebakken.

Verantwoord inkopen

Franken werkt graag en veel samen met leveranciers die net zo tegen de wereld aan kijken als wijzelf. Ondernemingen met een hart, die op een voorzichtige manier omspringen met mensen en middelen.

Samen met onze partners zoeken we elke dag opnieuw naar het betere alternatief: een oplossing die de planeet ontziet en ook beter is voor mensen.

Bij Franken dragen we zorg voor de natuur.

Efficiënt produceren

Natuurlijk werken we liefst in ons eigen atelier om jouw project voor te bereiden. Maar we zijn niet te beroerd om de hulp van specialisten in te roepen voor een nóg beter eindresultaat.

Door samen op een slimme manier lokaal te produceren beperken we productieafval en tijdverlies tot een minimum. Daardoor kunnen we jouw project binnen de afgesproken timing opleveren.

…en teruggeven aan de natuur

Waar we kunnen, geven we terug aan de natuur en aan de samenleving. Bijvoorbeeld door onze medewerkers te stimuleren om met de fiets van en naar het werk te peddelen. Of door ons bijenhotel, dat een klein steentje bijdraagt aan de biodiversiteit.

En wist je dat we ook elk jaar goede doelen steunen?

Almost there!