brainstorm
Franken vertelt

Prettig gestoord!

Met liefst vier gedreven designers in huis is er bij franken eigenlijk nooit een saai moment. Laura, Charlotte, Jo en Heleen hebben elk hun eigen waaier projecten om uit te broeden. En zoals bijna alles in het leven, gaat dat soms makkelijk en een andere keer een tikkeltje stroever. Kan gebeuren wanneer je elke keer opnieuw met een blanco blad begint en je creativiteit de vrije loop laat…

Je kent ons nationale devies wel: ‘Eendracht maakt macht’. Zou dat ook voor creatief ontwerpen zo zijn? Reken maar! Wekelijks steken onze vormgevers de koppen bij elkaar voor een creatieve brainstorm zonder veel regeltjes. Het belangrijkste doel van die sessies is elkaar prikkelen en uitdagen. Een beetje poken en jennen. En vooral: als collega’s elkaar vooruit helpen. ‘Elkaar prettig storen’ noemen we het hier in de wandelgangen.

Het resultaat van de brainstormsessies mag er alvast zijn: nóg betere ontwerpen voor jouw beursstand en showroom. Verrassende ideeën om jouw boodschap vorm te geven. En een nooit aflatende energie aan de tekentafels.

Tell me more, tell me more?

Heb je een vraag, bedenking, opmerking, idee?
Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Almost there!