Volys
Tevreden klanten

“Soms moet er heel snel geschakeld worden. En dat lukt met het team van Franken uitstekend, ­ ook in de wirwar van een beurs in opbouw.”

VOLYS

In meer dan dertig landen komen de gevogeltespecialiteiten van Volys bij de consument op het bord. Onder de merken Dindesse, Volibon, Volys en een aantal private merken komen voortdurend nieuwe producten op basis van kip en kalkoen op de markt die de eindgebruiker charmeren met drie belangrijke troeven.

“Lekker, makkelijk en gezond zijn de drie belangrijkste elementen van de positionering naar de eindconsument. In de communicatie naar onze directe en indirecte klanten – grossiers, aankopers van winkelketens, slagers en traiteurs – leggen we bovendien de nadruk op de aspecten innovatie, partnership en betrouwbaarheid.”

De noviteiten van Volys worden gepresenteerd op een reeks huisbeurzen, maar ook op vakbeurzen als Tavola in Kortrijk, SIAL in Parijs, Anuga in Keulen en Gulfood in Dubai. En ook om al die projecten tot een goed einde te brengen trekt Volys de kaart van de betrouwbaarheid.

Volys
Volys
Volys

“De relatie die je als opdrachtgever met het standbouwteam hebt, is doorslaggevend voor het eindresultaat. Bij Franken heb ik alerte professionals gevonden die goed luisteren, mee nadenken en waarop ik tijdens het hele proces voor de volle honderd procent kan vertrouwen: afspraken zijn afspraken, een woord is een woord. Naarmate het tijdstip van oplevering nadert, moet er heel snel geschakeld worden. En dat lukt met team van Franken uitstekend, - ook in de wirwar van een beurs in opbouw. Het is waarschijnlijk een kwaliteit die Franken en Volys gemeenschappelijk hebben: niet kakelen, maar eieren leggen!”

Nathalie Samyn - verantwoordelijke Graphic Design

Tell me more, tell me more?

Heb je een vraag, bedenking, opmerking, idee?
Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Almost there!