JOV
Tevreden klanten

Franken slaagt er keer op keer in een stand te creëren waarin onze stalen optimaal tot hun recht komen.

JOV

“Wanneer wij op de stand arriveren, staan de puntjes al op i!”

JOV Design uit Ieper produceert handgetuft, handgeweven en handgeknoopt tapijt dat overal ter wereld in de exclusievere interieurs terechtkomt. Op de belangrijkste internationale afspraken voor wooncultuur – Interieur in Kortrijk, IMM in Keulen en tot voor kort ook Maison & Objet in Parijs – stelt de onderneming nieuwe kleuren en kwaliteiten voor.

“Onze volledige productie bestaat uit maatwerk op bestelling”, vertelt zaakvoerder Gilles Vandenbussche. "Op de beurs kunnen we dan ook geen afgewerkte producten tonen, enkel stalen van 10x10 centimeter. Piepklein dus.

Franken slaagt er keer op keer in een stand te creëren waarin die stalen optimaal tot hun recht komen. Een stijlvol, strak vormgegeven volume dat de blik van de bezoeker naar de essentie leidt: onze nieuwigheden.”

“Op de beurs staan we naast grote meubelfabrikanten die zwaar uitpakken. Toch valt onze stand telkens op: heldere lijnen, duidelijke focus, toegankelijk en uitnodigend. En wat misschien nóg leuker is: we hebben er geen omkijken naar.”

jov
jov
JOV
jov
Tell me more, tell me more?

Heb je een vraag, bedenking, opmerking, idee?
Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Almost there!