Hooox
Tevreden klanten

“In Cannes doe je niet wat je wilt”

HOOOX

Het Gentse communicatiebureau Hooox is vriend aan huis bij iedereen die in de vastgoedsector actief is. Sinds 2006 ontwikkelt en implementeert het bedrijf communicatiestrategieën voor tal van  vastgoedprojecten. En Hooox is ook de organisator van het Belgisch paviljoen Surreal Estate op de internationale vastgoedbeurs MIPIM in Cannes.

Hooox
Hooox

“Een complex project als een landenpaviljoen kan je voor 80 procent voorbereiden, de andere 20 procent zijn issues waarvoor je ter plaatse een oplossing moet vinden. En dat lukt alleen als je blindelings kan vertrouwen op je standbouwer. Die moet aanspreekbaar zijn, ervaring hebben en kunnen terugvallen op een lokaal netwerk van leveranciers.”

“In een gebouw als het Palais des Festivals in Cannes doe je niet wat je wilt. Het team van Franken is er telkens opnieuw in geslaagd om binnen de opgelegde beperkingen met kwalitatieve oplossingen voor de dag te komen.”

“Ook wanneer we dichter bij huis met een kleine stand aan een vastgoedbeurs deelnemen, kunnen we bij Franken rekenen op een kwaliteitsvolle afwerking en een vlekkeloze service.”

Guillaume Vyncke - managing director

Tell me more, tell me more?

Heb je een vraag, bedenking, opmerking, idee?
Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Almost there!