Ben jij  onze  creatieve  duivel-doet-al?
Franken vertelt

Ben jij onze creatieve duivel-doet-al?

Projectleider (m/v/x) / Interieurarchitect,designer met ervaring


Heilige boontjes ontwerpen saaie standen, kantoren en showrooms.
Daarom zoeken we bij Franken een Creatieve duivel-doet-al.

Als projectleider beheer en coördineer je volledige projecten. Hierbij mag je creatief erg ver buiten de lijntjes kleuren, maar verwachten we tegelijkertijd een flinke portie zakelijk en technisch inzicht.  

  • Je capteert als de beste de behoefte van de klant en gaat samen op zoek naar het meest geschikte idee voor het ontwerp.
  • Elk idee dat mensen onder woorden brengen, kan jij vertalen in een ontwerp aan de hand van aantrekkelijke driedimensionale vormen.

  • Technische haalbaar- en uitvoerbaarheid zijn van het grootste belang, daarom toets je alle creatieve hersenspinsels af met de technische voorwaarden en kaders.

  • Organisatorisch neem je graag de touwtjes in handen waarbij een haalbare planning en adequate uitrol en opvolging van het project tot jouw verantwoordelijkheden behoren. Een vlotte en transparante communicatie opzetten met verschillende partijen is één van jouw kwaliteiten.

  • Je bent een echte teamplayer waarbij je brainstormt met collega-projectleiders, (technische) briefings organiseert met de atelierverantwoordelijke en opbouwteams, en je uiteraard ook tijd maakt voor de nodige fun met alle collega’s!

Tot slot hebben softwarepakketten als Vectorworks, Vray, Adobe en Sketchup geen geheimen voor jou.  

Bij Franken kom je terecht in een jong en gedreven team dat er helemaal voor gaat. Dat verwachten we ook van jou: een perfecte mix van nauwgezetheid en flexibiliteit, stressbestendigheid en klantgerichtheid, teamspirit en creatieve koppigheid.

Uiteraard bieden wij jou een correct en competitief loon aan.

Zit het allemaal in jou?

Stuur uw motivatiebrief en cv door naar jobs@franken.be en wij ontvangen jou graag bij ons voor een kennismakingsgesprek.
 

Tell me more, tell me more?

Heb je een vraag, bedenking, opmerking, idee?
Laat het ons weten! Wij luisteren graag naar jouw verhaal.

Almost there!